Local Warmup at Way Up North

It’s no secret we like to mix things up at Way Up North.

We’ve tried a variety it “mini things” in the past ranging from WUNX (which were 10 minute presentations) to WUN Warmup (which was a smaller event prior to the big show) to WUN Local events (events in local languages).

This October we’re putting a local spin on a previously used idea: Local Warmup. On October 7th, we’re hosting a Swedish gathering prior to the big show on October 8th and 9th. All the presentations will be in Swedish, and this is our hat-tip to the event coming back home after a 2 year hiatus.

Now, for Swedes! Let’s welcome our illustrious presenters and hear more about what they’ll be presentation about in the fall!

LENA LARSSON

DEN SOM INGA PENGAR HAR FÅR STÅ MED RUMPAN BAR

Tänker att vi alla varit där på en mer eller mindre dramatisk nivå. Känslan av att stå med brallorna kring fotknölarna & undrandes om en karriär i kassan på Ica ändå är den bättre vägen. Eftersom jag är ungefär 150 år gammal tänker jag att mina x antal gånger med brallorna nere iaf har gett mej några klokskaper kring rumpan barämnet. Så jag tänker prata om det.

MER OM LENA

Lena Larsson

JOHANNA ROSENLEW

GÅ DIN EGEN VÄG

Hur hittar man sin egen väg bland berget av information och inspiration som möter en dagligen? Hur står man ut bland mängden? Jag kommer att tala om min resa från people- pleasern som nästan drunknade i jobb, till hur jag lärde mig att det är okej att inte göra som alla andra.

MER OM JOHANNA

NADJA EDLER

DEN HELIGA BRÖLLOPSFOTOGRAFEN

Insikten om hur jag har lyft upp mitt eget yrke på en piedestal. Hur jag ifrågasatte detta, bröt mig loss från detta, blev ödmjuk inför detta, för att tillslut erkänna min mänsklighet inom detta “heliga” yrke.

Mer om Nadja

KARIN HASSELSTRÖM

JORDEN RUNT I TRÄSKOR

Så stod jag där, jag skulle fota mitt första bröllop och hade inte aning om hur min kamera fungerade. Kör ba kör tänkte jag! För mig handlar livet om att utmanas, att kliva utanför det bekväma och att våga vara sitt allra bästa jag. Jag tror att vi kan bli riktigt duktiga på det vi gör om vi sållar bland åsikter, låter oss utmanas och om vi har hjärtat med oss när vi väljer vår väg framåt.

Mer om Karin

MARIA BROSTRÖM

ATT INTE KUNNA, MEN GÖRA ÄNDÅ

Om det är det något jag gör, nästan dagligen, så är det att stöta på något jag egentligen inte kan eller vågar. Då säger jag nästan alltid “skit samma” och så gör jag det ändå. Det jag saknar i kunskap tar jag igen med mitt pannben. Lär känna mitt pannben!

Mer om Maria

JONAS BURMAN

UNFUCKIT

Så mycket av det jag lärt mig har jag lärt mig tack vare er och nu är det dags för mig att ge något tillbaka. Jag kommer att prata om: How to unfuck yourself.

Mer om Jonas

ANNA ROSTRÖM

HOST

3 Responses to “Local Warmup at Way Up North”
Leave a Reply