WUN LOCAL

DECEMBER 4TH

STOCKHOLM, SWEDEN

Hero

WUN Local Stockholm is our second WUN Local event, following a successful gathering in Oslo, Norway.

What is WUN Local?

Local language, first and foremost, as this event will be entirely Swedish.

The host venue will be The Kebnekaise room at Hotel C Stockholm and we’ll gather on December 4th, 2018 from 08:30 – 17:00.

Throughout the day, there will be presentations, breaks to mingle amongst peers, and plans for an evening gathering.

When Sweden is at its darkest and coldest time of year, we felt a small gathering amongst Swedes would be just what the doctor ordered.

 
Eventbrite - WUN Local | Stockholm

Sisters in Law | Zanna

Zanna Metzer from Sisters in Law will be having a roundtable conversation with our host, Jenny Hammar.

Linda Eliasson

Älska Stort

Floskel och kliché, eller fundament och drivkraft? För mig handlar fotografi ytterst om att beröra – inför, under och efter mötet. Som människor speglar vi ofta beteende och mående, och det är min yttersta övertygelse att vi i stor utsträckning kan forma våra möten och relationer genom att våga se, våga känna och våga bejaka. Min brytpunkt kom för snart tre år sedan. Sedan dess känner jag mig mer närvarande, inkännande och allert – privat liksom professionellt. Men att älska stort är också skört på många sätt. Hur kan vi vara snälla mot oss själva, och därmed också varandra?

Babes in Boyland | Nathalie

Presentation title and description en route.

Julia Mjörnstedt Karlsten

Presentation title and description en route.

Knut Koivisto

Presentation title and description en route.

Karin Lundin

Att Inte Vara Ensam i Ett Enmansbolag

Mitt namn är Karin. Jag är från Norrköping men bor idag i Stockholm tillsammans med min sambo Elis, vår 9 månaders gamla dotter Tuva och våra två skogkatter Astrid & Frans.

Jag vill med min tid berätta om min väg till att kunna livnära mig som fotograf, hur jag kom in på bröllop, varför min kund inte har några speciella personlighetsdrag, min klimatångest, men framförallt om vikten av relationer i yrkeslivet. Och kanske lite lite om att bli mamma.

Emelie Ohlsson

Om Du Inte Kunde Misslyckas

Föreställ dig ett liv där du aldrig hade några begränsningar. Där andras åsikter inte fastnade som skavsår, och du aldrig behövde jämföra dig med någon annan. Ett liv där allt du drömde om var möjligt, och du aldrig tvivlade på din egen förmåga. Du kan lära dig kameran, hur algoritmer funkar och vilka marknadsföringstekniker som är bra just nu. Men du glömmer bort att lära dig det allra viktigaste, om dig själv. Du kommer lämna denna föreläsning med kunskap att hantera dina hjärnspöken, verktyg att ta tag i allt du skjuter upp, och drivet att genomföra precis allt du vill. Jag kommer ge dig den allra viktigaste grunden, som kommer vara avgörande i din framgång i dig själv och i ditt arbete.